DRØMMEBAKERIET

DRØMMEBAKERIET

2023: Vi fikk en flott start på sesongen på Skjærtorsdag, over 100 gjester! Håper vi får en fin sesong med mye fint vær og mange kjekke gjester. Se oversikt over alle datoene under menyen "neste utsalg"

Obs: nytt av året: Sansekafé!

2022: Oversikt over tidpunkter for åpen bod og åpen kafe finner du i undermappen "Neste utsalg" under "Drømmebakeriet" i menyen. 🙂

2020 og 2021

Åpen bod går sin gang med åpent ca 1 gang i måneden (med unntak av januar og februar).

Vi fikk ha noen kafeer i 2020, men vi merket pandemien preget.

I 2021 har vi hatt en sommerkafè i juli, og skal ha den siste nå i august. Vi merker spenningen løser seg litt opp, og vi hadde fantastisk oppmøte i juli med over 150 gjester!

Neste år satser vi på full drift. Dvs Påskekafè, Kr.Himmelfarts kafè og 3 Sommerkafèer - så sant helsa holder!

2018 og 2019

Dette var to fantastiske år, der det har kommet flere og flere på besøk til kafène! Vi har stadig utvidet sitte arealene, og tar i bruk alt vi finner. Enten det er pavlionger vi setter opp, eller tomme drivhus tuneller. 

Og "roterommet" har blitt en lun hule 👍.

Sommeren 2017

Tross alt det elendige været vi hadde i 2017 fikk vi noen fine kafé dager, med godt besøk. Var faktisk noen ganske flotte dager også, spesielt den i juli!

Velkommen tilbake i 2018 💋

Sommeren 2016

Vi har hatt noen kjekke sommerkafèer dette året, med mye folk fra fjærn og nær! Helt fantastisk, og vi har vært veldig heldig med været. 🤪 Takk til alle som tok turen.

Sommerkafè 2016

Det blir sommerkafè dette året også!

Følgende søndager er satt av:

Søndag 26. juni

Gunn Berit L Soldal kommer og holder foredrag om sin nye bok Luftslottet - en diktnovelle, kl. 15.00. Hun har også med seg sine diktbøker og fine kort. Kom og hør! 🙂

Søndag 24. juli

Søndag 21. august

Vi har åpent fra kl 14.00 - (minst) kl 17.00 😋

Her kan du få noe godt å bite i og nyte en kopp kaffi/ te/ hjemmelaget saft/ kald brus. Du kan sitte i bakeriet og kjenne på de gode luktene, i drivhuset blant tomatplanter og blomster eller ute i hagen - alt etter humør og værforhold.

Om du vil kan du ta en tur rundt i hagen, titte på klukkende høner, søte kaniner og viltre marsvin. Sitte og prate med dem du eventuelt er sammen med, de andre gjestene eller ta med en bok å sitte og lese!

Hjertlig velkommen til vår oase og uperfekte hage!

Sommerkafè

Sommeren 2015:

I sommer hadde vi sommer kafè èn gang i måneden - juni - august. Det var flott oppmøte, og siste gang - i august - hadde vi alldeles strålende sommervær!

Vi har også sittegrupper i drivhuset, hvis det er fullt i bakeriet, og været er for surt til å sitte ute.

Bakerkurs på Raulandsakademiet

I høstferien 2013 var jeg på bakerkurs i 4 dager på Raulands Akademiet. Der bakte vi brød i vedfyrt steinovn. Lærte veldig mye! 😀

Nyeste kommentarer

10.07 | 06:08

Hei, takk for det.
Før bløtla jeg helkorn, men nå koker jeg dem - for å være sikker på at de ikke blir for harde i brødet. Koker de ca 1t, og lar de avkjøle i gryten. Bruk mye vann!

10.07 | 02:36

Takk for en veldig god side. Så langt er dette den beste siden jeg har funnet om langtidsheving av brød. Hva ville du gjort med helkorn hvete og helkorn bygg? Bløtlegge først over natten?

Del denne siden